• Autèntica classe pràctica al Mercat de la Concepció

    CAM00012

    El passat dia 2 d’octubre un grup de Bàsic 1 intensiu de la Delegació de l’Eixample vam fer una sortida al Mercat de la Concepció per fer-hi una classe molt diferent, una classe pràctica en un context real: anar a comprar en català.
    Els deures per a aquesta classe eren tenir la llista de la compra a punt: una mica de fruita, verdura, carn o peix. Vam passejar-nos per diverses parades i hi vam anar demanant la tanda. Gràcies a la bona predisposició dels venedors els alumnes van poder desenvolupar amb eficàcia el diàleg específic de concretar les característiques de cada producte.
    Un cop les bosses plenes, ens vam trobar amb la gerent del Mercat de la Concepció i ens en va descobrir la història i els detalls més significatius de l’edifici i del contingut d’algunes de les parades, a més d’oferir-nos algun consell útil per saber valorar bé el que comprem. Per acabar la visita, ens van convidar a degustar una selecció de sucs de fruites exòtiques sense cap mena d’additiu. En resum, va ser una classe ben genuïna!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric