• Mercat d’intercanvi de llibres cada dijous

    LlibresTeniu llibres en català que només acumulen pols? Voleu renovar el vostre catàleg de lectures? Doncs a l’Eixample cada dijous fem mercat d’intercanvi de llibres. Porteu-nos un llibre en català en bon estat i agafeu-ne un altre que us agradi.  Si quan ens porteu algun llibre no en trobeu cap que us acabi de fer el pes, us donarem un val perquè pugueu endur-vos-en un altre qualsevol altre dia.

    Veniu a mirar els que ja tenim!

    Cada dijous de 9 a 14 i de 16 a 20 h!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->