• Concurs de barquetes a classe

    Taller de barquetes E3 896Guaiteu com van acabar la unitat de l’alimentació els alumnes d’aquest grup d’elemental 3: cuinant de veritat a l’espai de cuina del Centre Cívic Urgell! Cadascú va aportar els ingredients necessaris per fer una barqueta diferent i a l’hora de classe es van arromangar les mànigues i mans a la feina. En acabar van escollir la barqueta guanyadora i, evidentment, van sortir-ne amb l’estómac ben ple.

    Si se us ha despertat la gana i voleu elaborar alguna de les barquetes que van fer, podeu llegir-ne les receptes aquí. Bon profit!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->