• A L’ABRIL CADA PARAULA VAL PER MIL

  cartellsgroc_alabril_demo_02 Avui, dia de Sant Jordi, comença el concurs A l’abril cada paraula val per mil amb els comerços de la Dreta de l’Eixample.

  Per participar-hi només heu de saber trobar cinc frases fetes o refranys, escrits en cartells com ara aquest que us mostrem, als aparadors dels establiments adherits a l’eix comercial Cor Eixample. Heu d’anotar-vos-en la frase, el nom i l’adreça de l’establiment on l’heu vist.

  Les respostes ens les podeu fer arribar fins al 14 de maig a través de la butlleta electrònica a què accedireu amb l’enllaç següent (cliqueu a la butlleta de l’esquerra que hi ha a continuació) o bé dipositant una de les butlletes en paper (enllaç de la dreta) que trobareu a diferents llocs a l’urna de la Delegació de l’Eixample, de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 21 h, i divendres de 9 a 14 h. A més, també hi podreu accedir amb el mòbil gràcies al codi QR.

  Butlleta electrònica

  Butlleta en paper (PDF)

  Podreu guanyar un d’aquests tres premis: un sopar per a dues persones, un val de compra o un lot de llibres.

  El sorteig tindrà lloc el dia 30 de maig, a les 18 h, a l’estand de l’Associació de Comerciants i professionals Cor Eixample, en el marc de la Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample, i el lliurament dels premis es farà l’endemà, el 31 de maig, a les 13.30 h, a l’escenari principal de la Fira, a la cruïlla entre els carrers Girona i Aragó.

  Per fer-vos-ho més fàcil, aquí teniu un plànol de la situació dels establiments que hi participen: mapa dels establiments.

  Que tingueu sort!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->