• A L’ABRIL CADA PARAULA VAL PER MIL

  cartellsgroc_alabril_demo_02 Avui, dia de Sant Jordi, comença el concurs A l’abril cada paraula val per mil amb els comerços de la Dreta de l’Eixample.

  Per participar-hi només heu de saber trobar cinc frases fetes o refranys, escrits en cartells com ara aquest que us mostrem, als aparadors dels establiments adherits a l’eix comercial Cor Eixample. Heu d’anotar-vos-en la frase, el nom i l’adreça de l’establiment on l’heu vist.

  Les respostes ens les podeu fer arribar fins al 14 de maig a través de la butlleta electrònica a què accedireu amb l’enllaç següent (cliqueu a la butlleta de l’esquerra que hi ha a continuació) o bé dipositant una de les butlletes en paper (enllaç de la dreta) que trobareu a diferents llocs a l’urna de la Delegació de l’Eixample, de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 21 h, i divendres de 9 a 14 h. A més, també hi podreu accedir amb el mòbil gràcies al codi QR.

  Butlleta electrònica

  Butlleta en paper (PDF)

  Podreu guanyar un d’aquests tres premis: un sopar per a dues persones, un val de compra o un lot de llibres.

  El sorteig tindrà lloc el dia 30 de maig, a les 18 h, a l’estand de l’Associació de Comerciants i professionals Cor Eixample, en el marc de la Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample, i el lliurament dels premis es farà l’endemà, el 31 de maig, a les 13.30 h, a l’escenari principal de la Fira, a la cruïlla entre els carrers Girona i Aragó.

  Per fer-vos-ho més fàcil, aquí teniu un plànol de la situació dels establiments que hi participen: mapa dels establiments.

  Que tingueu sort!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric