• Estrena en català

    cartell divergentLa setmana passada es va estrenar la pel·lícula Divergent en català, basada en la trilogia de novel·les de Veronica Roth, que han estat un èxit de vendes als Estats Units i també a Catalunya. Aquesta producció cinematogràfica ha estat doblada al català amb el suport del Departament de Cultura.

    Ambientada a la ciutat de Chicago en un futur distòpic, la pel·lícula explica la història de la Beatrice, una noia que en arribar a l’edat de 16 anys té l’obligació de triar a quina de les cinc faccions en què es classifica la gent (Erudició, Amistat, Abnegació, Valentia, Sinceritat) serà fidel durant tota la vida, sempre que primer sobrevisqui a l’aprenentatge previ. Ara bé, la Beatrice és més inclassificable del que ella mateixa es pensa…

    Si voleu veure aquesta pel·lícula en català i voleu saber a quins cinemes es projecta, ho teniu molt fàcil: consulteu-ho al cercador de cinema en català del Departament de Cultura. Si cliqueu aquí sabreu on i quan podeu anar a veure Divergent.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->