• Mural poètic amb Joan Vinyoli

  Foto escapçadavinyoliAquesta setmana, del 14 al 20 de maig, se celebra a Barcelona la Setmana de la Poesia i a la Delegació de l’Eixample us proposem de muntar un mural poètic amb els poemes de l’autor que vulgueu que més us agradin, que més us facin pensar, que us commoguin, sorprenguin, diverteixin, entusiasmin… vosaltres mateixos!

  Porteu-nos els poemes i els penjarem al vestíbul de l’entrada. Si no són en català, estaria bé que també ens en portéssiu la traducció per tal de garantir-ne la comprensió per a tothom. Ens els podeu deixar a secretaria, lliurar a algun professor de la delegació o penjar-los al blog com a comentari d’aquesta notícia.

  Com que aquest any 2014 es commemora el centenari del naixement del poeta català Joan Vinyoli, que també coincideix amb el 30è aniversari de la seva mort, a l’Eixample hem decidit dedicar aquest mural poètic a l’autor i, entre altres poemes hi podreu llegir la poesia “Tarda fosca” en català i entretenir-vos a mirar-ne les traduccions i adaptacions en diferents llengües.

  Podeu consultar les activitats de la Setmana de la Poesia de Barcelona a l’enllaç http://setmanapoesia.bcn.cat.

  Al portal web de l’Any Vinyoli s’ofereix informació actualitzada de totes les activats del centenari: http://www.vinyoli.cat.

  Moltes gràcies per les vostres aportacions. Aquí podeu veure el que hem construït entre tots:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->