• 300 Onzes de setembre

    foto grup foto 2 foto 1

     Un grup d’intermedi 3 i un de suficiència 2 van poder gaudir d’una visita guiada per l’exposició “300 Onzes de setembre” del Museu d’Història de Catalunya, un recorregut de 300 anys que comença amb un viatge en el temps  a l’escenari del setge de la Barcelona de l’onze de setembre de 1714.

    Des de l’endemà de la desfeta, l’itinerari passa per les primeres mostres de resistència a l’opressió borbònica i de reivindicació del passat nacional, per endinsar-nos en el període de recuperació i reivindicació de la memòria de la Guerra de Successió i el despertar de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, amb les seves manifestacions polítiques, literàries, periodístiques i artístiques; fins arribar a la gran diada del 2012 i la via catalana del 2013.

    L’exposició es podrà visitar fins al 28 de setembre.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric