• Visita al mercat i ruta lingüística pels establiments de la Dreta de l’Eixample

    comprarEls alumnes d’un grup de bàsic 1 de l’Eixample van visitar el Mercat de la Concepció el passat dijous 5 de febrer. La visita en un dels mercats històrics de la ciutat sempre és agradable, si, a més, és guiada per la gerent de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Concepció Pilar Gomà, qui pot explicar perquè hi ha pollastres de 5 euros el quilo i pollastres de 10, així com també quina és la diferència entre un lluç bou i un lluç de palangre.

    Amb aquesta visita els alumnes practiquen el vocabulari après a classe i aprenen tot de coses culturals i curioses que tenim a Catalunya en relació amb el menjar.

    Per arrodonir la jornada, després d’això els alumnes en grups reduïts van fer visites als establiments col•laboradors a partir d’unes rutes preestablertes. Un cop en aquests establiments, havien de preguntar unes qüestions prèviament preparades per tal de trencar el gel i usar la llengua catalana fora de l’aula. Tots van coincidir a comentar que va ser una molt bona pràctica fora de l’aula.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->