• L’exposició dels 25 anys del CNL de Barcelona és a l’Eixample

    Ha arribat a la Delegació de l’Eixample l’exposició “Promoure la llengua, cohesionar Barcelona. 25 anys del CNL de Barcelona” que commemora els 25 anys d’existència del CNL de Barcelona, que va celebrar l’aniversari amb un acte al Saló de Cent de l’Ajuntament el passat dia 21 de gener.

    L’exposició repassa la trajectòria del Centre de Normalització Lingüística des de la creació fins avui i hi podreu veure, entre d’altres, fotografies dels grups de persones que formen part dels diferents equips de treball. L’exposició és oberta a tothom i la podreu venir a veure fins al 26 de febrer de dilluns a dijous de 9 a 22 h i divendres de 9 a 14 h. A més, s’ha editat un llibre amb el mateix títol de l’exposició.

    També us podeu mirar el web dels 25 anys del CPNL.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric