• Parlem de Negres tempestes?

  Teresa solananegres-tempeste

  El proper divendres 20 de març, a les 10.30 h, al club de lectura de nivell intermedi de la biblioteca Fort Pienc, parlarem de Negres tempestes, una novel·la negra de Teresa Solana.

  La protagonista de la història, la Norma Forester, és una sotsinspectora dels Mossos d’Esquadra que va decidir abandonar l’antropologia per dedicar-se a resoldre crims. Per acabar-ho d’adobar, és néta d’un brigadista executat al final de la Guerra Civil, està casada amb un metge forense, té una filla ocupa, un ex homosexual, una mare hippy i una tieta que és monja al Monestir de Pedralbes. Què més voleu? Doncs només falta que hagi d’investigar l’assassinat d’un catedràtic d’història la mateixa nit de Tot Sants i, evidentment, tot acaba sent més complicat del que sembla…

  Amb tot això ja no cal dir que la novel·la, guanyadora del III Premi Crims de Tinta, és, a més de divertida, una lectura trepidant que ens fa reflexionar sobre el pes del passat en el present. Què en penseu vosaltres?

 1. Mª Carmen Venegas

  16 març 15
  16.55 #

  M’agrada molt, em sembla una novel.la d’intriga força interessant i divertida.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric