• Més de 200 persones es fotografien pel joc en català a Dau Barcelona

    nena dauMés de 200 persones van participar al concurs “1.000 fotos pel joc en català“, principal atractiu de l’estand del CNL de Barcelona a Dau Barcelona 4t festival del joc, que es va celebrar el 12 i 13 de desembre passats i que, enguany, ha comptat amb 21.000 assistents. Els participants es van fotografiar amb la Ninota Carlota, representant del joc en català al certamen.

    Un dels participants més destacats a “1.000 fotos pel joc en català” va ser el creador de jocs Roberto Fraga, que recentment ha guanyat el premi més prestigiós del món de jocs infantils, el Kinderspiel des Jahres 2015 pel joc Fila Filo (Spinderella) que a casa nostra comercialitza Devir.

    Per participar de manera efectiva al concurs “1.000 fotos pel joc en català” i optar al premi (un lot de jocs en català), després de fer-se la foto amb la Ninota Carlota els participants l’havien de penjar a les xarxes socials Instagram i/o Twitter amb l’etiqueta #jocsencatalà, però només la meitat, un centenar aproximadament, ho van fer.

    Aquesta fotografia de Carlos Cañas Dinarte és la guanyadora del concurs, ja que ha aconseguit el major nombre de “M’agrada”, 128, entre tots els participants.

    El Festival Dau Barcelona és obert  a tota mena de públics i cada vegada té una oferta més consolidada. S’hi poden veure des d’incipients descobridors del Catán, fins a testadors dels arguments més enrevessats possibles, seguidors de les novetats dels millors autors del moment i, també, curiosos… i tothom qui vulgui entrar al fascinant univers del jocs de taula.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->