• ‘Star Wars. El despertar de la força’ s’estrena avui en català a 30 sales de cinema

  Star Wars. El despertar de la força

  L’esperada estrena del VII episodi de la saga de La Guerra de les Galàxies s’estrena 30 anys després del VI episodi. El film, dirigit en aquesta ocasió per J.J. Abrams, combina la presència dels actors veterans de la sèrie, Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill amb les noves cares de John Boyega, Daisy Ridley.

  L’acció té lloc 30 anys després de la batalla d’Endor. La destrucció de l’estrella de la mort no va implicar la fi de l’imperi. Un misteriós guerrer, Kylo Ren, persegueix els rebels per tota la galàxia. Una recollidora de ferralla, un stormtrooper que ha desertat i un petit droide es troben i comencen un viatge per trobar Luke Skywalker, el jedi més poderós de la galàxia.

  El film es podrà veure en català a Yelmo Multicines Abrera (Abrera); Megacine Badalona (Badalona); Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer (Balaguer); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers – El Nord (Granollers); Filmax Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); Multicines Porto Pi Terrazas (Palma, Mallorca); Cines Imperial (Sabadell); Odeón Multicines Girona (Salt); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa) i Multicines Sucre (Vic).

  A partir del 27 de desembre el film es podrà veure també als Cinemes Casal de Cervera.

  Trobareu més informació sobre cinema en català al web de la DGPL:

  http://www.gencat.cat/llengua/

  I si l’aneu a veure en català, expliqueu-nos-en l’experiència, però no xerreu més del compte!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->