• Trobada amb Anna Folch

    coberta-caire-finalEl dia 19 de gener, a les 11.45 h, a la delegació tindrà lloc una trobada amb l’escriptora Anna Folch per parlar, entre altres coses, del llibre De peus a terra, cròniques d’una àvia al Caire. Hi participarà l’alumnat d’un grup d’Intermedi 2, però la trobada estarà oberta a tothom.

    De peus a terra. Cròniques d’una àvia al Caire recull el relat d’experiències viscudes al llarg de tres visites d’un mes a la capital egípcia que Folch fa per visitar la seva filla i el seu gendre (periodistes tots dos destinats al Caire) i els seus  néts. Hi projecta la seva mirada d’àvia occidental, aclaparada de vegades, fascinada sempre, i hi explica experiències que van més enllà de la simple visita turística.

    Amb una sensibilitat extrema, una gran capacitat descriptiva i un agut toc d’humor, De peus a terra és un testimoni en primera persona de les vivències quotidianes d’una àvia catalana al país dels faraons i les piràmides. Una magnífica immersió al dia a dia del Caire a través de la mirada empàtica i, sobretot, fascinada de l’autora. Quan llegiu aquestes pàgines viatjareu a la capital d’Egipte, també anomenada la mare del món.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->