• Sortida televisada

    IMG_20160406_182123069_optfoto0366

    Les alumnes d’un curs inicial van visitar l’Associació de Veïns del barri de Sant Antoni. Era una visita a les cosidores, les quals els van mostrar els seus treballs de puntes de coixí, labor de retalls (patchwork) i altres labors de confecció. Van tenir la presència de BTV, que van emetre la notícia als informatius de dijous dia 7 al vespre. Les alumnes es van mostrar interessades en tot moment i fins i tot algunes van afirmar que hi anirien un cop per setmana per col·laborar amb les cosidores.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->