• ‘El fill pròdig’ i ‘Nit reial’ en català!

  nitDivendres passat, 20 de maig, es van estrenar les pel·lícules El fill pròdig i Nit reial, en català. El fill pròdig es va estrenar en versió doblada i també en versió original subtitulada en català (VOSC). Nit Reial es va estrenar en VOSC. El doblatge i la subtitulació tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  N’heu vist alguna? Feu-nos un comentari per explicar què us ha semblat! La millor defensa del cinema en català és anar a veure pel·lícules en català!

  El fill pròdig

  La pel·lícula està dirigida per Michael Davis i John Errington, i interpretada per Robert Davi, Edie McClurg, John Diehl, Jason Burkey, Zoe Myers, Robert Amaya, Sean Hannity, Johanna Jowett, Rusty Martin Sr., Robert Crayton, Alec VanOwen i Jordan Rhodes.

  L’argument se centra en Jacob, que està cansat de viure a la granja familiar i vol viure de manera més lliure. Amb els diners de l’herència avançada se’n va a la ciutat i es converteix en inversor, fins que els diners desapareixen i ha de fugir.

  Nit reial

  El film està dirigit per Julian Jarrold i interpretat per Sarah Gadon, Emily Watson, Jack Reynor, Rupert Everett, Bel Powley, Roger Allam, Jack Laskey, Ruth Sheen, Anastasia Harrold, Jack Gordon, Geoffrey Streatfeild i Sophia Di Martino.

  La història se situa el Dia de la Victòria a Europa. La ciutat de Londres celebra el final de la guerra i les joves princeses Margarida i Isabel decideixen celebrar-ho fora del palau, com dues noies més.

  Enllaços d’interès: portal Cinema en català, tràiler d’El fill pròdig, tràiler en alta resolució, Facebook Cinema en català i @cat_cine.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric