• ‘El fill pròdig’ i ‘Nit reial’ en català!

  nitDivendres passat, 20 de maig, es van estrenar les pel·lícules El fill pròdig i Nit reial, en català. El fill pròdig es va estrenar en versió doblada i també en versió original subtitulada en català (VOSC). Nit Reial es va estrenar en VOSC. El doblatge i la subtitulació tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  N’heu vist alguna? Feu-nos un comentari per explicar què us ha semblat! La millor defensa del cinema en català és anar a veure pel·lícules en català!

  El fill pròdig

  La pel·lícula està dirigida per Michael Davis i John Errington, i interpretada per Robert Davi, Edie McClurg, John Diehl, Jason Burkey, Zoe Myers, Robert Amaya, Sean Hannity, Johanna Jowett, Rusty Martin Sr., Robert Crayton, Alec VanOwen i Jordan Rhodes.

  L’argument se centra en Jacob, que està cansat de viure a la granja familiar i vol viure de manera més lliure. Amb els diners de l’herència avançada se’n va a la ciutat i es converteix en inversor, fins que els diners desapareixen i ha de fugir.

  Nit reial

  El film està dirigit per Julian Jarrold i interpretat per Sarah Gadon, Emily Watson, Jack Reynor, Rupert Everett, Bel Powley, Roger Allam, Jack Laskey, Ruth Sheen, Anastasia Harrold, Jack Gordon, Geoffrey Streatfeild i Sophia Di Martino.

  La història se situa el Dia de la Victòria a Europa. La ciutat de Londres celebra el final de la guerra i les joves princeses Margarida i Isabel decideixen celebrar-ho fora del palau, com dues noies més.

  Enllaços d’interès: portal Cinema en català, tràiler d’El fill pròdig, tràiler en alta resolució, Facebook Cinema en català i @cat_cine.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->