• Alumnes, assistents al club de lectura i parelles lingüístiques visiten l’Institut d’Estudis Catalans

    El passat dimarts, 31 de maig, es va aprofitar la visita guiada a l’Institut d’Estudis Catalans per aplegar alumnes d’un curs de bàsic 2, assistents al Club de lectura de nivell bàsic de la Biblioteca de la Sagrada Família i parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua.

    La visita va tenir un gran èxit d’assistència ja que va reunir més de 30 persones i no només va servir per conèixer la història de la institució sinó també perquè alumnes, aprenents i voluntaris interactuessin entre ells en un entorn emblemàtic.Imatge nova

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric