• L’Espai Avinyó – Llengua i Cultura fa cinc anys

    avinyó 5Ara fa cinc anys l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura iniciava la seva activitat amb l’impuls conjunt de la Direcció de Drets de la Ciutadania i Immigració de l’Ajuntament de Barcelona i el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

    Des de l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura han preparat una celebració a la qual esteu tots convidats. Ens fa il·lusió poder compartir la celebració d’un projecte comú, ja que alguns professors i alguns alumnes del CNL de Barcelona han participat en moltes activitats i de molts moments d’aquests cinc anys. Per assistir a l’acte de celebració cal inscriure’s en aquest formulari http://bit.ly/5anys-Espai.

    També us convidem a assistir a les activitats que tindran lloc a tots els districtes de la ciutat els dies 17 i 18 de setembre. Són activitats gratuïtes però cal fer-ne la inscripció prèvia.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric