• I tu, jugues en català?

    Comença la 3a edició del concurs “I tu, jugues en català?”!

    El concurs tindrà lloc del 19 al 30 de novembre i farà pública una pregunta diària, de dilluns a divendres, a través del blog del concurs “I tu, jugues en català?” i del compte de Twitter @cpnlcat. Els participants, que s’hi hauran inscrit prèviament per mitjà d’un formulari, podran respondre només la pregunta del dia i tindran temps de fer-ho fins a la mitjanit.

    L’edició del programa d’enguany incorpora la novetat del concurs de preguntes en català relacionades amb el joc i la joguina, que substitueix la proposta basada en el concurs fotogràfic a Instagram de les dues edicions anteriors.

    En aquesta ocasió, el Consorci per a la Normalització Lingüística incentiva la participació de la ciutadania amb una pregunta diària relacionada amb els jocs i les joguines. Les 10 preguntes inclouen, entre d’altres, referències als jocs tradicionals del territori, amb la finalitat de motivar la curiositat i propiciar el coneixement dels costums populars locals en l’àmbit del joc, i alhora fomentar l’ús de la llengua catalana en aquest àmbit, en la mesura que a través del joc es consoliden els coneixements dels idiomes, per totes les habilitats lingüístiques que el joc exigeix: parlar, llegir (les instruccions, per exemple), comprendre (les explicacions que doni un altre jugador) i fins i tot escriure (si la mecànica del joc ho demana).

    La puntuació, que variarà segons la pregunta, quedarà clarament especificada a l’enunciat i s’anirà afegint al còmput de cadascú, a fi de poder establir la classificació, que els participants podran consultar a diari.

    La persona guanyadora serà la que obtingui la màxima puntuació o, en cas d’empat, la que resulti afavorida pel sorteig públic que es realitzarà el dia de lliurament de premis, que serà durant el mes de gener.

    Dins del web concurs.cpnl.cat, es poden consultar les bases del concurs i els premis que s’atorgaran.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->