• Parlem del benestar i la felicitat?

    El proper divendres dia 21 de desembre, a les 10.30 h, farem la tercera trobada d’aquest any del club de lectura de nivell intermedi que fem a la biblioteca Fort Pienc i parlarem de Louise: un conte sobre la felictat, de Jordi Coca, una novel·la que va rebre el Premi de la Crítica catalana l’any 1993.

     
    Louise: un conte sobre la felicitat parla de la por que tots tenim a perdre el benestar. Una professora universitària, especialista en Maeterlinck, duu una vida amable i plenament feliç, tot i que tots els que l’envolten han estat tocats per una mena o altra de dissort. Ella, en canvi, no té cap motiu per preocupar-se. Té una vida és perfecta… però de sobte es descobreix un dubte que anirà creixent durant un viatge als Estats Units, on viu el pare. Entre paisatges nord-americans, la Louise comença a recuperar antigues relacions i alhora revisa la seva vida actual a Barcelona. A mesura que avança la narració, les emocions es barregen i es descobreix la incertesa, que empeny la Louise fins al descobriment amarg d’una realitat diferent.
     
    Què us ha transmès a vosaltres el llibre? Us animem a compartir les impressions que us suscita la història durant i després de la lectura.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->