• Parlem d’un Nadal diferent?

    El proper dijous dia 13 de desembre, a les 11 h, a la biblioteca Sofia Barat, farem la propera trobada del club de lectura de nivell bàsic parlant del Conte de nadal, de Charles Dickens, una novel·la escrita el 1843 sobre l’esperit del Nadal, contraposat a un conjunt d’actituds negatives com ara l’egoisme, l’avarícia i de situacions difícils com la pobresa infantil.

    El protagonista, l’Ebenezer Scrooge, no estima ningú; només els diners. Una nit de Nadal rep la visita de tres esperits que l’acompanyen a visitar el seu passat i el seu futur. Aleshores comprèn que l’obsessió pels diners no el deixarà mai ser feliç i decideix canviar. La novel·la explica la transformació del senyor Scrooge, que, arran d’una anàlisi inesperada de la seva vida, canvia d’actitud i es converteix en una persona bona i solidària.

    D’aquesta història també se n’han fet moltes adaptacions cinematogràfiques i sèries de televisió. En coneixeu alguna? Com us sentiu davant de l’esperit del Nadal retratat per Dickens? Com sentiu el Nadal avui dia?

    Comenceu a dir-hi la vostra als comentaris…

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->