• Alumnes de bàsics i elementals visiten l’exposició de Josep Carner

    L’exposició de Josep Carner “Dir molt en un mig dir seria mon afany” s’ha pogut visitar durant aquestes dues setmanes a la delegació de l’Eixample.

    Alumnes de nivell bàsic i elemental han fet activitats al voltant de l’obra i figura de Carner per conèixer amb més profunditat un dels referents més importants de la literatura catalana contemporània.

     

     

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->