• Club de lectura de català fàcil amb El temps de les cireres, de Montserrat Roig

    El proper divendres, 12 de novembre, a les 11 h, ens trobem en una nova sessió del Club de lectura de català bàsic a la Biblioteca Sofia Barat. En aquesta ocasió parlarem de Montserrat Roig i de la seva obra El temps de les cireres, segona part de la trilogia formada també per Ramona, adéu i L’hora violeta.

    En aquesta, Montserrat Roig ens hi presenta, a través de les dones de les famílies Miralpeix i Claret, la Barcelona dels anys setanta, encara plenament en el franquisme però on sembla que algunes coses ja poden començar a canviar. Tot comença amb el retorn a Barcelona de la protagonista, la Natàlia, després d’haver viscut dotze anys a França i Anglaterra, pocs dies després de l’execució de Salvador Puig i Antich.

    A partir d’aquí podrem parlar de moltes de les qüestions que la Montserrat Roig va plasmar als seus llibres. Bona lectura!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->