• HABEMUS ORTHOGRAPHIAM!

    Vinc a anunciar-vos una bona nova, que deia l’àngel: habemus orthographiam! Des d’aquest estiu ja tenim una nova ortografia consensuada per al català, definitiva i unitària per a tots els parlants d’aquesta llengua. Si voleu saber quin ha estat el procés que s’ha seguit per arribar-hi, els canvis que s’hi han aprovat i el lloc on podeu consultar-la, només heu de llegir l’últim Tastet de llengua que trobareu aquí al blog.

    No us oblideu de consultar-la cada cop que hagueu de redactar algun text!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->