• Nova píndola – Llegir en temps de pandèmia

    Com ha afectat la pandèmia als nostres hàbits de lectura? Com ho han viscut les llibreries? N’han sortit reforçades? Totes aquestes reflexions les recollim en aquesta nova píndola amb la intervenció de la Carol, llibretera de la llibreria Obaga, que ens ho explica de primera mà.

    Us convidem a escoltar-nos aquí ablog, a RC66 i a l’iVoox.

    I, sobretot, no us descuideu de posar-vos la píndola sobre la llengua! 

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->