• Gran èxit de participació en el segon Dictat Popular de l’Eixample

    Una vuitantena de persones van participar en el segon Dictat Popular que va tenir lloc el passat dijous 10 de novembre a l’Auditori de Calàbria 66. L’acte va comptar amb la col·laboració de l’escriptor i tècnic del centre, Jordi Bonet, que va dictar un fragment del seu llibre El torn dels innocents.

    Posteriorment els assistents van aprofitar la presència de l’autor per formular-li preguntes sobre l’obra i el seu procés creatiu. Finalment, entre tots els participants, es va fer un sorteig de tres lots de llibres, gràcies a la col·laboració de les editorials Ara Llibres, Viena Edicions, Tigre de Paper Edicions i Editorial Alrevés.

    Tant l’autor com els participants van sortir encantats de l’experiència i amb ganes de repetir en les properes edicions.

     

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->