• Nova píndola – Nadal 2022

    S’acosten les festes de Nadal, ja falten molt pocs dies! En aquesta píndola dedicada al Nadal hi volem repassar algunes expressions típiques de l’època: com ens podem felicitar les festes, com en diem dels dies més assenyalats… Però també volem parlar de tradicions i plats típics de Nadal: quins dies fem festa, quins plats acostumem a cuinar, com guarnim casa nostra i quines tradicions tenim per a cada dia.

    Ja ho sabeu, ens podeu escoltar, com sempre, a iVoox, a RC66 i aquí al blog.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->