• Visita al Mercat de la Concepció

    El passat dimecres 7 de desembre, un grup de bàsic 1 de la Delegació va fer una visita guiada al Mercat de la Concepció de la mà de la Pilar Gomà, gerent de l’Associació de Concessionaris del Mercat de la Concepció, qui no només ens va explicar la història del mercat sinó que ens va donar a conèixer curiositats d’algunes de les seves parades.

    Durant la visita l’alumnat va haver de buscar el caganer en el pessebre i va fer una pràctica en alguns dels seus establiments. Al final de la visita, el mercat els va obsequiar amb un suc.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->