• Sessions de llenguatge inclusiu i no sexista a Cotxeres Borrell

    Dues sessions de llengua arriben al centre cívic Cotxeres Borrell: Llenguatge no sexista el proper 17 de maig i Recursos lingüístics en línia i llenguatge inclusiu el 14 de juny, totes dues a les 10.30 h. Unes sessions que pretenen resoldre les situacions de llenguatge discriminatori que podem trobar a l’hora de produir textos i fer conèixer de quines eines en línia podem disposar per escriure correctament.

    Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer en el mateix centre cívic (c/ Viladomat, 2-8) o bé a través de la seva web.

    No te les perdis!

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->