• Exposició Si l’encertes, l’endevines 2021

    Durant pràcticament un mes hem tingut al passadís de la Delegació els plafons de les frases fetes que van participar al concurs Si l’encertes, l’endevines de l’any 2021.

    Més de cent alumnes de tots els nivells han intentat esbrinar quina era la frase feta amagada darrere la il·lustració que hi havia penjada. Molts no en coneixien gaires, o cap, i precisament aquesta activitat els ha servit per descobrir-ne unes quantes i poder comparar-les amb les de les seves llengües.

    Ara que ja han escalfat motors, els animem tots a participar al concurs d’enguany que s’està duent a terme a tots els districtes de Barcelona durant tot el mes de maig. Animeu-vos a sortir a passejar i buscar els cartells penjats en establiments comercials que s’han avingut a participar-hi.

    Hi ha molts premis interessants!

     

     

     

     

     

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->