• Una literatura pròpia, dones escriptores

    Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, un grup de Suficiència 2 de la Delegació de l’Eixample ha visitat l’exposició “Una literatura pròpia, dones escriptores”, que fa un repàs de les grans escriptores de la literatura catalana de tots els temps. A partir de la visita, cada parella ha aprofundit en la biografia i l’obra d’una de les protagonistes i n’ha fet una explicació a la resta d’alumnes.

    L’activitat ha estat molt profitosa perquè han descobert personatges de la història i la literatura catalanes que no coneixien.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->