• Taller de panellets al Reparat millor que Nou

    Els alumnes de l’elemental 1 de la delegació han pogut conèixer el taller de cuina del Reparat Millor que Nou que hem fet servit per fer els seus propis panellets. Per a alguns, era la primera vegada que tastaven aquest dolç tan tradicional que mengem a Catalunya per Tot Sants.

    L’objectiu aparent de l’activitat era conèixer els ingredients d’aquesta menja i sobretot el procés d’elaboració, per acabar enduent-se’ls a casa per compartir amb la família o els amics. Però en realitat, l’activitat amagava també l’objectiu de fer que els alumnes interactuessin entre ells en llengua catalana fent una cosa ben diferent del que fem cada dia a l’aula, en un ambient diferent i podent parlar de tot el que volguessin, això sí, sempre que fos en català.

    Per a molts ha estat el primer cop que feien i/o menjaven panellets, esperem que no sigui l’últim!

    Bon profit!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->