• Activitats del CNL de Barcelona

  ANY FABRA
  • Presentació de la novel·la gràfica Pompeu Fabra. L’aventura de la llenguaeditada per Rafael Dalmau, amb il·lustracions d’Oriol Garcia Quera i guió de Gemma Pauné. La publicació vol fer conèixer al gran públic la figura de Pompeu Fabra, presenta un personatge polifacètic i permet entendre el valor de la seva tasca lingüística, encara vigent, d’una manera amena i assequible amb la combinació de pàgines de còmic i de text. Serà el dijous 7 de juny, a le19 hores, a la Biblioteca Jaume Fuster (plaça de Lesseps, 20-22). 

   

  • Ruta Pompeu Fabra per Ciutat Vella, el proper dimecres 13 de juny, de 16 a 18 hores. El lloc de trobada serà el Cafè Zurich de Plaça de Catalunya. Podeu veure el recorregut de la ruta en aquest enllaçEs tracta d’una activitat guiada i gratuïta, subvencionada pel Districte de Gràcia. Només hi ha 20 places lliures. Per poder-hi assistir, cal reservar una de les places escrivint un missatge a gracia@cpnl.cat
   
   
  Al web de BCN Acció Intercultural podeu consultar tota la programació d’activitats d’aquest trimestre de l’Espai Avinyó. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç: 
  _________________________________________________________

  També podeu consultar l’agenda d’activitats al web o al Facebook del CNL de Barcelona.

  _________________________________________________________

  Inscripció

  • Les activitats són gratuïtes.
   • Hi podeu portar fins a 2 acompanyants externs al Centre (parella, familiars, amics…)
   • És especialment important que deixeu un número de telèfon mòbil i una adreça electrònica per poder rebre un recordatori de la cita el dia abans de l’activitat.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric