RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sessió 18/07/2011

  Per a la sessió de treball d’ahir, havíem previst tres objectius:

  • Acordar els criteris avaluatius i indicadors d’assoliment
  • Reflexionar sobre l’avaluació inicial
  • Acordar l’administració del bloc d’ensenyament

  Només vam aconseguir debatre sobre el primer, arra de la crisi que va esclatar dijous. Això ens ha servit per aprendre’n com a equip de treball i com a docents a l’aula. Consulteu aquesta presentació.

  Vam acordar que cada autor validarà els criteris i indicadors seguint els criteris següents:

  • l’estructura del document, mirant d’especificar al màxim la valoració de cada criteri;
  • tenint present el model avaluatiu que volem aprofundir i impulsar;

  • deixant de banda les creences que ens distancien d’aquest model
  • tenir-los validats per poder acordar-los en la propera sessió (26 de juliol)
  • prosseguir amb els criteris i indicadors d’assoliment del nivell elemental
  • han d’estar penjats abans del 22 de juliol

  Finalment, vam analitzar diferents eines reguladores : la base d’orientació (pàg. 67- 67), l’activitat d’autoregulació i coregulació (pàg. 77) del llibre de Neus Sanmartí, Evaluar para aprender, (Barcelona, Graó, “10 ideas claves”) i la pauta de revisió, extreta de la seva presentació anterior (Pauta de revisió Neus Sanmartí).

  Us recomano que feu una ullada a la presentació de Neus Sanmartí (enllaçada més amunt)  i a l’entrada de  Carme Bové sobre el congrés. Què en penseu?

1 comentari

 1. […] vam tenir una sessió de treball. Calia analitzar i resoldre la crisi que s’havia produït entre l’equip dies […]

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip