• Els nostres clubs de lectura visiten la Biblioteca Nacional de Catalunya

    Divendres passat, 22 de maig, els participants dels clubs de lectura de nivell bàsic-elemental i d’intermedi-suficiència van anar a fer una visita conjunta, guiada, a la Biblioteca de Catalunya (c/ Hospital, 56).

    Els van explicar la història de la Biblioteca, antiga seu de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, i també van poder passejar per la sala Marès, que conté una col·lecció bibliogràfica donada per l’escultor Frederic Marès, i la sala dedicada a Miguel de Cervantes, especialitzada en l’obra de l’autor i que en aquests moments consta d’uns 8.000 volums.

    La visita, amb l’al·licient afegit de conèixer els participants d’un altre club de lectura, els va agradar molt.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->