• Fragments literaris

    Ja és el quart any que el Centre de Normalització Lingüística d’Osona organitza la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”, que exposa la llengua catalana als aparadors de les botigues.

    L’objectiu és que els comerciants exposin aquest cartell en un lloc visible de la botiga durant el mes d’abril, el mes de Sant Jordi.

    Aquest any dediquem la campanya a la literatura catalana. Per això hem triat 30 fragments, un per a cada dia del mes, de poesia o prosa en català que s’imprimiran en els cartells que s’exposaran a les botigues d’Osona.

    Hi trobareu una pinzellada de l’obra de Pius Alibek, Maria Barbal, Xavier Bosch, Pilar Cabot, Lola Casas, Salvador Comelles, Josep M. Espinàs, Tomàs Garcés, F. Vicenç Garcia, Marc Granell, Àngel Guimerà, Rosa Leveroni, Tomàs Lluc, Joan Maragall, M. Mercè Marçal, Joan Margarit, Miquel Martí i Pol, M. Antònia Oliver, Josep Pla, Josep Pedrals, Joana Raspall, Mercè Rodoreda, Marta Rojals, Santiago Rusiñol, J. M. de Sagarra, Joan Salvat-Papasseit, Emili Teixidor, Màrius Torres, Jacint Verdaguer i Olga Xirinacs.

    A partir d’avui, doncs, publicarem una entrada cada dia fins al 30 d’abril. En aquesta entrada hi haurà una mica més d’informació que al cartell, que per raons d’espai ha de ser més breu. Cada entrada constarà d’un apunt biogràfic de l’autor, el text una mica ampliat (i en negreta la part que inclou el cartell) i la imatge del cartell.

    I si us passegeu pels carrers d’Osona, fixeu-vos en els aparadors!

    1. Alibek

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço