• Torna “A l’abril cada paraula val per mil”

    El Centre de Normalització Lingüística d’Osona, des de fa 3 anys, engega la campanya A l’abril cada paraula val per mil, que pretén que la llengua catalana sigui a l’aparador de les botigues.

    HamburguesaEl nostre objectiu és que els comerciants exposin aquest cartell en un lloc visible de la botiga durant el mes d’abril, època de l’any amb connotacions clarament literàries en el nostre país.

    Aquest any donem protagonisme a les paraules que tenen el seu origen en un nom de lloc o de persona. Ja veureu que hi ha orígens ben curiosos…

    A partir d’avui, doncs, publicarem un cartell cada dia fins al 30 d’abril.

    També els veureu a les botigues de Manlleu, Torelló, Vic, Centelles, Roda de Ter, Taradell, Folgueroles, St. Quirze de Besora i Prats de Lluçanès.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço