• Tastar / Provar

    Tant ‘tastar’ com ‘provar’ són paraules correctes, però no són sinònimes.

    ‘Tastar’ només s’usa si ens referim a prendre menjar o begudes (en petita quantitat) i, en canvi, fem servir ‘provar’ per veure si una cosa funciona o si la podem assolir. Per tant, tastarem el peix o la taronjada, però provarem d’estudiar anglès o si un cotxe va bé.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril anyelletllanat apòstrof bosc català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar flairefina frase feta frases fetes gallina gana guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic mica nova gramàtica numerals punta quinfumfa recursos son taló termcat tica topònims tramvia vesc vint-i-nou visc xica