• La ‘i’ entre cognoms

    Posar una i entre els cognoms depèn del costum o la preferència de cadascú. No hi ha cap norma gramatical que ens obligui a posar-la o a prescindir-ne. Sovint es pensa que és un símbol de catalanitat, però en realitat aquest costum prové de la noblesa espanyola.

    Maria Rovira i Font / Maria Rovira Font

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar expressions fil flairefina frase feta frases fetes gallina guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic nova gramàtica numerals punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló temps termcat topònims tramvia tèxtil verbs vint-i-nou xica