• 11. En data / amb data

    Sovint quan es fa referència a altres documents, consta que han estat presentats  amb data… o en data…  El primer cas (amb data) es refereix a la data de redacció, és a dir, la data que porta escrita. El segon cas (en data), fa referència al dia de recepció, és a dir, la data en què es rep o es presenta un document, que no necessàriament ha de ser el mateix que el de l’expedició.

    Exemple: Us comunico que a la citació amb data 12 de gener de 2000, que vaig rebre en data 15 de gener de 2000, no esmenteu…

     

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril21 apòstrof beure bisbe bull carnestoltes català cursos dret DUC erradicar etsiuts expressions fil frase feta frases fetes got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia llengua lèxic musell nova gramàtica numerals paraules parts llibre porc recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tramvia tres tombs tèxtil verbs vint-i-nou xoriço