• 11. En data / amb data

    Sovint quan es fa referència a altres documents, consta que han estat presentats  amb data… o en data…  El primer cas (amb data) es refereix a la data de redacció, és a dir, la data que porta escrita. El segon cas (en data), fa referència al dia de recepció, és a dir, la data en què es rep o es presenta un document, que no necessàriament ha de ser el mateix que el de l’expedició.

    Exemple: Us comunico que a la citació amb data 12 de gener de 2000, que vaig rebre en data 15 de gener de 2000, no esmenteu…

     

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril alabril21 anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar expressions fil flairefina frase feta frases fetes guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic nova gramàtica numerals parts llibre punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló temps termcat topònims tramvia tèxtil verbs vint-i-nou