• Vestidor / vestuari

    Tant ‘vestidor’ com ‘vestuari’ són paraules correctes, però no volen dir el mateix. Un vestidor és un lloc destinat a vestir-se o bé a canviar-se de roba i dutxar-se. En canvi, el vestuari és el conjunt de vestits que té una persona.

    Els jugadors estan a punt de sortir del vestidor

    Enguany et convindria renovar el vestuari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril alabril21 anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar expressions fil flairefina frase feta frases fetes guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic nova gramàtica numerals parts llibre punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló temps termcat topònims tramvia tèxtil verbs vint-i-nou