• Vestidor / vestuari

    Tant ‘vestidor’ com ‘vestuari’ són paraules correctes, però no volen dir el mateix. Un vestidor és un lloc destinat a vestir-se o bé a canviar-se de roba i dutxar-se. En canvi, el vestuari és el conjunt de vestits que té una persona.

    Els jugadors estan a punt de sortir del vestidor

    Enguany et convindria renovar el vestuari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril21 apòstrof beure bisbe bull carnestoltes català cursos dret DUC erradicar etsiuts expressions fil frase feta frases fetes got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia llengua lèxic musell nova gramàtica numerals paraules parts llibre porc recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tramvia tres tombs tèxtil verbs vint-i-nou xoriço