• 42. Ni enganxines ni pegatines: adhesius

  L’imprès o qualsevol altre element que s’adhereix per contacte i que en anglès s’anomena sticker, en francès adhésif i autocollant i en castellà adhesivo i pegatina, en català és (únicament) adhesiu.

   

  M’han enganxat una pegatina al parabrisa del cotxe

  M’han enganxat una enganxina al parabrisa del cotxe

  M’han enganxat un adhesiu al parabrisa del cotxe

 1. Mariu

  06 Nov 12
  12:31 #

  M’acabe de trobar aquesta pàgina buscant uns dubtes que tenia. Sóc valenciana parlant i estic tractant d’aprendre la meua llengua i pense que m’ajudarà moltíssim. Gràcies pel vostre temps i dedicació. (La fique als “favorits”). Mariu.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar flairefina frase feta frases fetes gallina guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic mica nova gramàtica numerals punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló termcat tica topònims tramvia verbs vesc vint-i-nou visc xica