• 42. Ni enganxines ni pegatines: adhesius

  L’imprès o qualsevol altre element que s’adhereix per contacte i que en anglès s’anomena sticker, en francès adhésif i autocollant i en castellà adhesivo i pegatina, en català és (únicament) adhesiu.

   

  M’han enganxat una pegatina al parabrisa del cotxe

  M’han enganxat una enganxina al parabrisa del cotxe

  M’han enganxat un adhesiu al parabrisa del cotxe

 1. Mariu

  06 nov. 12
  12:31 #

  M’acabe de trobar aquesta pàgina buscant uns dubtes que tenia. Sóc valenciana parlant i estic tractant d’aprendre la meua llengua i pense que m’ajudarà moltíssim. Gràcies pel vostre temps i dedicació. (La fique als “favorits”). Mariu.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço