1. Xavi TGN

  18 ag. 14
  1:37 #

  Avui, a l’hostal on treballo, uns clients que venien dels voltants de Girona, m’han fet escoltar un sinònim per a xavalla que he trobat PRECIÓS i estic determinat a no oblidar: ENGRUNAT. És genial!!!!! =D

  1. mjaume

   28 ag. 14
   9:46 #

   No l’havia sentit mai. Realment, original!

   1. Assumpta

    07 nov. 14
    12:17 #

    Doncs, ma mare (Collsacabra, Osona), tota la vida que de la xavalla n’ha dit ENGRUNATS: Ja tens ‘engrunats’ per comprar el diari?
    Genial!

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço