1. Xavi TGN

  18 ag. 14
  1:37 #

  Avui, a l’hostal on treballo, uns clients que venien dels voltants de Girona, m’han fet escoltar un sinònim per a xavalla que he trobat PRECIÓS i estic determinat a no oblidar: ENGRUNAT. És genial!!!!! =D

  1. mjaume

   28 ag. 14
   9:46 #

   No l’havia sentit mai. Realment, original!

   1. Assumpta

    07 nov. 14
    12:17 #

    Doncs, ma mare (Collsacabra, Osona), tota la vida que de la xavalla n’ha dit ENGRUNATS: Ja tens ‘engrunats’ per comprar el diari?
    Genial!

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril alabril21 anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar expressions fil flairefina frase feta frases fetes guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic nova gramàtica numerals parts llibre punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló temps termcat topònims tramvia tèxtil verbs vint-i-nou