• Josep Pedrals

  Josep Pedrals (Barcelona, 1979). Poeta i rapsoda. Ha col·laborat amb diversos mitjans, com l’Avui, Catalunya Ràdio, El Temps i el diari Ara. És autor de El furgatori, El Romanço d’Anna Tirant i l’espectacle Endoll, entre altres. 

   

   

  cartells jpg_Pa¦ügina_02I sents el so, entrant pel cel obert,

  d’una forquilla gràcil que s’acuita

  a abatre’s contra un plat: el repiqueig

  tan entranyable d’engendrar una truita.

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

40 60 anglicisme apòstrof bones calma català cavallfort cursos diccionari normatiu diec2 dret empresa erradicar escacs escola etsiuts expressions fil frase feta frases fetes hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs en català justícia lèxic nova gramàtica otorrino pillar; agafar; enxampar porc recursos refranys riquesa lèxica salutació sigles sinònims temps termcat tió topònims tèxtil verbs vista