• Embarbussament: la masovera se’n va al mercat…

     

    El text d’avui correspon a la lletra d’una cançó popular. S’hi repassen els dies de la setmana i el que compra la masovera al mercat, tenint en compte que el producte rima amb el dia corresponent: dilluns-lluç, dimarts-naps

    Així, doncs, també el podeu dir cantant!

    Aquest cartell el podeu trobar en mercats, fruiteries i peixateries.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço