• EL 9 ETS I UTS. Informacions. Cursos de català

    CURSOS DE CATALÀ DEL CNL D’OSONA 2018-2019

    Núm. 34// El Centre de Normalització Lingüística d’Osona (CNLO) obre, aquest mes de setembre, la nova oferta formativa de català del curs 2018-2019. Aquesta oferta inclou cursos de nivells inicial, bàsic i elemental (per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció) i intermedi i suficiència (per a les que volen escriure’l adequadament). També, s’oferiran cursos de nivell superior (per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent).

    Els cursos segueixen els programes de llengua catalana per a l’ensenyament d’adults de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i s’estructuren a partir dels nivells establerts en el Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR).

    Finalitzar un nivell i superar la prova  permet l’obtenció d’un certificat de coneixements de català oficial equivalent al de la DGPL (Direcció General de Política Lingüística)

    Les persones que s’inscriguin per primera vegada a un curs hauran d’acreditar el nivell de coneixements de català mitjançant el certificat corresponent o bé fer una prova de col·locació. Aquestes proves es fan durant el període de matriculació.

    El preu dels cursos varia segons el nivell i tots, excepte el nivell superior, ofereixen entre un 70% i un 50% de reducció per a persones en situació d’atur, pensionistes o jubilades.

    DATES DE MATRICULACIÓ I PROVES DE COL·LOCACIÓ

    Vic: del 12 al 24 de setembre

    Manlleu i Torelló : del 3 al 24 de setembre

    INICI DELS CURSOS

    27 de setembre i 1 d’octubre

    Per a més informació podeu adreçar-vos a:

     

    Servei  Local de Català de Vic

    C/ Pla de Balenyà, 30-32

    Tel. 93 886 65 88

    vic@cpnl.cat

     

    Oficina de Català De Manlleu

    C/ del Pont, 16-18, 3r

    Tel.93 850 66 22

    manlleu@cpnl.cat

     

    Oficina de català de Torelló

    C/ Enric Prat de la Riba, 17-19

    Tel. 93 850 51 92

    torelló@cpnl.cat

     

    Oficina de Català de Centelles

    C/ Nou, 11

    Tel. 93 881 10 04

    centelles@cpnl.cat

     

    Consell Comarcal d’Osona

    C/ Historiador R. d’Abadal i Vinyals, 5, 3a

    Tel. 93 883 21 65

    osona@cpnl.cat

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço