• Sabeu què és la morra?

    La morra és un joc que consisteix a encertar el nombre de dits mostrats entre dos jugadors.

    Com s’hi juga?

    S’amaga un puny darrere l’esquena i amb l’altra mà s’ensenyen els dits que es volen mostrar. L’altre jugador diu quants dits creu que hi haurà entre les dues mans. Es va fent simultàniament. Guanya qui encerta el resultat. Si no, es torna a començar.

    Si voleu ampliar la informació  d’aquest joc, podeu llegir l’article d’opinió publicat a l’ARA.cat De l’origen i fi del joc de la morra 

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril21 apòstrof beure bisbe bull carnestoltes català cursos dret DUC erradicar etsiuts expressions fil frase feta frases fetes got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia llengua lèxic musell nova gramàtica numerals paraules parts llibre porc recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tramvia tres tombs tèxtil verbs vint-i-nou xoriço