• Sabeu què és la morra?

    La morra és un joc que consisteix a encertar el nombre de dits mostrats entre dos jugadors.

    Com s’hi juga?

    S’amaga un puny darrere l’esquena i amb l’altra mà s’ensenyen els dits que es volen mostrar. L’altre jugador diu quants dits creu que hi haurà entre les dues mans. Es va fent simultàniament. Guanya qui encerta el resultat. Si no, es torna a començar.

    Si voleu ampliar la informació  d’aquest joc, podeu llegir l’article d’opinió publicat a l’ARA.cat De l’origen i fi del joc de la morra 

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril alabril21 anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut erradicar expressions fil flairefina frase feta frases fetes guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs en català justícia llengua llepol lèxic nova gramàtica numerals parts llibre punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló temps termcat topònims tramvia tèxtil verbs vint-i-nou