• 2. *A nivell de

    Les locucions a nivell i a nivell de són incorrectes. Convé substituir-les per les preposicions i les locucions prepositives a, com a, en, entre, pel que fa a, o bé prescindir-ne i cercar una redacció alternativa.

    Ho van discutir a nivell de constructors Ho van discutir entre (o com a) constructors.
    Destaca a nivell artístic Destaca en el terreny artístic.

    La paraula nivell sí que forma part de l’expressió al nivell de en frases com Al nivell del mar la temperatura és força més alta, que fan referència a nivells o graus.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço