• 2. *A nivell de

    Les locucions a nivell i a nivell de són incorrectes. Convé substituir-les per les preposicions i les locucions prepositives a, com a, en, entre, pel que fa a, o bé prescindir-ne i cercar una redacció alternativa.

    Ho van discutir a nivell de constructors Ho van discutir entre (o com a) constructors.
    Destaca a nivell artístic Destaca en el terreny artístic.

    La paraula nivell sí que forma part de l’expressió al nivell de en frases com Al nivell del mar la temperatura és força més alta, que fan referència a nivells o graus.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril21 apòstrof beure bisbe bull carnestoltes català cursos dret DUC erradicar etsiuts expressions fil frase feta frases fetes got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia llengua lèxic musell nova gramàtica numerals paraules parts llibre porc recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tramvia tres tombs tèxtil verbs vint-i-nou xoriço