• 3. Adjuntar, annexar i acompanyar

    Adjuntar: Fer que (una persona o una cosa) estigui o vagi adjunta a una altra. Per exemple, Heu d’adjuntar aquesta documentació a la sol·licitud.

    En informàtica, afegir (un fitxer o un document) a un missatge que s’envia a través de la xarxa. Per exemple, Adjuntem els arxius corresponents.

    Annexar: adjuntar una cosa a una altra de manera que aquella depengui d’aquesta, i li serveixi de complement. Per exemple, Annexo les llistes a aquest document.

    Acompanyar: un dels significats d’acompanyar, entre d’altres, és adjuntar una cosa a una altra considerada com la principal. Per exemple, Va acompanyar la sol·licitud amb els documents requerits.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço