• Embarbussament: n’hi ha un que cada dos…

     

    Aquest embarbussament us fa dir els números, des de l’1 fins al 10. Juga amb els diferents significats que poden tenir algunes xifres (un, nou, deu), algunes frases fetes (cada dos per tres), jocs fonètics (vuit/ buit).

    Doncs va, a dir-lo ben de pressa tot comptant!

    Aquest cartell el podeu trobar en algunes rellotgeries.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar flairefina frase feta frases fetes gallina guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic mica nova gramàtica numerals punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló termcat tica topònims tramvia verbs vesc vint-i-nou visc xica