• Embarbussament: no em miris que ens miren…

  Embarbussament típic de repetició de la mateixa paraula amb algun matís diferent en la persona gramatical (miris, miren, mirem, mirin...). La gràcia és que explica una història amb sentit i un final rodó.

  Proveu de dir-lo de pressa i sense errors!

   

  Aquest cartell el podeu trobar, per exemple, en algunes òptiques.

   

   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar flairefina frase feta frases fetes gallina guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic mica nova gramàtica numerals punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló termcat tica topònims tramvia verbs vesc vint-i-nou visc xica